Na afloop…

      Geen reacties op Na afloop…

Afgelopen zaterdag 1 april vond in de Lebuineskerk in Deventer de 21e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs plaats. Ongeveer 76 kramen vol stripboeken en stripgerelateerde artikelen waren te vinden in deze prachtige locatie op loopafstand van de IJssel. Bezoekers konden heerlijk struinen langs de kramen die bemand waren door stripwinkels, uitgevers en handelaren. Er werden nieuwe boeken gepresenteerd door o.a. Uitgeverij L en Arcadia, er waren een aantal speciale beursuitgaven gemaakt, Hans Stempher exposeerde zijn tekeningen en Kikajon gaf goedbezochte workshops striptekenen aan kinderen. Daarnaast voorzagen zo’n 50 tekenaars, van pas beginnend tot bekend, hun boeken van mooie tekeningen. Ook vanuit de binnenstad liep het winkelende publiek even binnen om een kijkje te nemen en regelmatig was te horen dat de aanwezigheid van de beurs nostalgische gevoelens opriep. Zo was het tijdens de beursuren een komen en gaan van mensen.

Als organisatie willen we alle standhouders en auteurs hartelijk danken voor hun deelname en alle bezoekers voor hun komst. Tot volgend jaar tijdens de 22e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs!