Beursuitgaven

Tijdens de 19e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs zullen er sowieso 2 verschillende beursedities verschijnen:

Tomoë beursbundel

Van de Franse tekenaar TieKo zijn de afgelopen jaren de prachtige series Hindenburg en Tomoë verschenen.

Tijdens de afgelopen drie edities van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs In Deventer hebben we in samenwerking met Uitgeverij Arboris van alle drie delen Hindenburg een beurseditie kunnen uitbrengen.

Ook in 2019 brengt ONS een speciale uitgave: de delen 1 en 2 van Tomoë zullen als beursbundeling verschijnen. Met die 2 delen is de serie ook afgesloten, dus in de bundeling zit de volledige serie. Ook deze bundeling heeft een speciaal daarvoor gedrukte omslag en bevat een ex libris. De genummerde oplage bestaat uit 30 exemplaren.

De beurseditie van Tomoë is op de informatiestand bij de hoofdingang van de kerk verkrijgbaar vanaf 10 uur.

Van de delen 1, 2 en 3 van Hindenburg zijn trouwens zijn nog enkele exemplaren voor handen, dus als je deze mooie serie nog compleet wilt maken, dan kan dat nog.

Durango 17 zwart

Uitgeverij Arboris presenteert tijdens de 19e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in de Lebuineskerk in Deventer op zaterdag 6 april weer een mooie zwarte Durango.

Dit maal is deel 17, Jessie, aan de beurt.

De verkoop zal plaatsvinden op zaterdag 6 april vanaf 10.30 uur, zodat iedereen kans heeft om binnen te komen en er één te bemachtigen. Iedereen kan per keer één exemplaar kopen op de Arborisstand.