Beursuitgaven

De volgende beursuitgaven worden gepubliceerd op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs.

Beurseditie Draak en Gif Compleet. De eerste cyclus (deel 1 & 2) in een bundel. Zeer kleine oplage, met ex libris. Speciale uitgave ten bate van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2023. Te koop op de stand van de stripbeurs, naast de stand van Arboris.

Marq van Broekhoven – MARQ DENKT aan gestolen goed (tekenaar aanwezig)

Dufaux en Martin Jamar – Matteo Ricci in de verboden stad

Tekenaar Martin Jamar is aanwezig op de stand van Arcadia om te signeren.

Nieuw op de beurs in Deventer:

De Rochesters – Boze jongeren

Verschijnt bij Arcadia

Nieuw op de beurs in Deventer:

Gaffel en Gitaar – contra Foxy Lady

Verschijnt bij Arcadia

André Taymans
Eden 2. Een seizoen in de hel

Tekenaar aanwezig bij Uitgeverij Hum!
Slappe kaft normale editie
Harde kaft beurseditie

Tex Willer – Aguas Negras

Verkrijgbaar bij Uitgeverij Hum!
Zowel in slappe als harde kaft

Trizia – Huisgenootjes

Trizia is een reeks vol heerlijke, grappige maar zeker ook sexy personages, zoals Trizia zelf, Olivia en nog vele andere. Trizia is ook een serie waarin zowel ‘pure gags’, als woordgrapjes of slapstick een plaats hebben.

De reeks is smaakvol geschreven en getekend door de Spaanse illustrator Pedro Perez.

Er zijn al eerder twee albums van Trizia verschenen bij een andere uitgever, maar nu heeft de knappe roodharige een nieuw huis gevonden bij Reboot Comics!

Enfin, sexy humor van de bovenste plank een album wat je met regelmaat gaat herlezen en bekijken!

Verkrijgbaar bij Reboot Comics. Beursprimeur!

“Het design van R@lph”

“Een tijd geleden werd ik door een heel lieve dame bevraagd wat ik naast het striptekenen allemaal doe. Toen ik een kleine selectie toonde, was haar nieuwsgierigheid gewekt. Ze stelde voor om dit in een boekvorm te gieten. Ze was namelijk er van overtuigd dat meer mensen dit zouden willen weten.

Ik was daar zelf nu benieuwd naar en een post later op Facebook bleek er inderdaad een (kleine) vraag naar te zijn. Dus besloot ik eens om flink mijn archieven door te spitten en zelfs heel oud werk te vinden wat nog in een kluis lag te verstoffen. In eigen beheer ben ik een boek gaan uitgeven. Ik dacht dat ik wel een 30-tal pagina’s zou kunnen vullen. Het dubbele aantal bleek meer waar. Dus hier is een boek in softcover uitvoering, een hardcover uitvoering met prent en een super-de-luxe uitgave met 2 prenten, origineel werk en Romeins genummerd”. Tevens bevat het de laatste 8 pagina’s met gags van Bad Stickerman, omdat ik met Anders-Man een andere weg in wil slaan en daar nieuwe schurken beter bij passen. Voor het eerst te koop op de stripbeurs in Deventer.”