ONSze Beurseditie 2023

      Geen reacties op ONSze Beurseditie 2023

Ook tijdens de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs op 1 april aanstaande brengen we, in samenwerking met uitgeverij Arboris, een unieke beurseditie. Het gaat dit jaar om de tweedelige serie ‘Draak en gif’, die als beursbundel zal verschijnen. Deze bundeling is gemaakt in een zeer beperkte oplage en bevat de beide delen van ‘Draak en Gif’ en een speciale genummerde ex libris. De beurseditie is te koop op ONSze infostand, die je vindt naast de stand van Uitgeverij Arboris.

Kort overzicht van de serie:
In de stad Paander leven de mensen een onzeker bestaan, want vrijwel alles is giftig en voor je het weet ben je gestoken door een akelig beest of een vervelende concurrent. Twee kameraden, Greyson de krachtpatser en Névo de scherpzinnige dokter in opleiding, stelen de plannen die hun vriendin, de avonturierster Natch, heeft gemaakt voor een expeditie naar de onmeetbaar diepe wensput. Alleen Névo komt terug en Greyson lijkt te zijn omgekomen, maar na maar liefst negentien jaar weet hij toch de put uit te komen en naar Paander terug te keren. Als Névo en Greyson elkaar terugzien beseffen ze hoe dwaas ze zijn geweest en ze gaan terug naar de draak die ze destijds in de put hebben leren kennen, om hem te vragen hen terug in de tijd te sturen, zodat ze een aantal gemaakte fouten kunnen voorkomen en de vroegere Natch, Névo en Greyson ervan kunnen overtuigen niet aan de expeditie te beginnen. Maar of dat een zo eenvoudige taak is?