Moses Rose beurseditie 2020

      Geen reacties op Moses Rose beurseditie 2020

Deze speciale bundeling van Moses Rose 1 t/m 3 is gemaakt ter gelegenheid van de 20e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs die gehouden zou worden op 4 april 2020 te Deventer, maar door de Coronacrisis is uitgesteld tot 10 april 2021.
Echter, we willen jullie deze bundeling niet onthouden, dus we verkopen ‘m voor deze ene keer via de Arboris webshop. De opbrengsten komen ten goede aan het instandhouden van de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs.

De bundel bevat alle drie boeken van de serie Moses Rose, is gelimiteerd op 30 exemplaren en voorzien van een gelijkgenummerde ex libris. De verkoopprijs is € 55,- (inclusief verpakking en verzendkosten).

Als je deze link volgt kom je vanzelf op de juiste plek in de Arboris webshop terecht. *LINK*

Een korte beschrijving van de inhoud:
Louis ‘Moses’ Rose is een van de weinige overlevenden van de slachting bij Fort Alamo, maar wordt er juist daardoor van beschuldigd een deserteur te zijn. Om te bewijzen dat die beschuldiging onterecht is en af te komen van de spoken die hem elke nacht in zijn slaap kwellen, gaat hij vanuit New Orleans terug naar Texas, samen met sheriff Millsaps die in de ruïnes van het fort de achtergebleven eigen-domspapieren van een goudmijn hoopt terug te vinden, die hij geërfd heeft. De reis wordt gefinancierd door Mary-Mae Cloud, die ook van de partij is. Op hun tocht worden ze achtervolgd door leden van de Italiaanse Masseriaclan, die eerst de Comanches tegen hen opstoken en daarna zelf proberen de groep uit de weg te ruimen, omdat ze het hebben voorzien op het imperium van mevrouw Cloud.
Louis heeft zich daarna gevangen laten nemen in de hoop op een eerlijk proces, maar daar komt niets van terecht en hij wordt ter dood veroordeeld. Hij weet te ontsnappen dankzij zijn kameraden, maar zijn oude vijand Masseria gaat weer achter hem aan en het komt tot een climax in de ruïnes van het Alamo, waar de hele geschiedenis begonnen is…

De tekst is van Patrick Cothias en Patrice Ordas (bekend van oa. de succesvolle reeks Hindenburg), de tekeningen worden verzorgd door Christelle Galland.