ONSe nieuwe flyer…

      Geen reacties op ONSe nieuwe flyer…

Heb je ONSe nieuwe flyer al gezien?

Gisteren is ie in première gegaan op het Kamper Stripspektakel. De eerste reacties waren lovend, en dat kan ook eigenlijk niet anders, want de afbeelding voor de flyer/poster van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2020 is gemaakt door niemand anders dan Romano Molenaar!
We zijn ‘m daarvoor veel dank verschuldigd, want zeg nou zelf: hij heeft toch een prachtige afbeelding voor ONSe 20e editie gemaakt.

Van de poster zullen zoals gebruikelijk nog prachtige A3 afdrukken gemaakt worden, die uiteraard tijdens de beurs te koop zullen zijn. En dan natuurlijk zonder tekst erop, maar wel genummerd en voorzien van een handtekening van de maker.

De 20e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer. We zijn dan geopend van 10 tot 16 uur en iedereen kan helemaal gratis naar binnen!