De 19e ONS…

      Geen reacties op De 19e ONS…

Afgelopen zaterdag 6 april vond in de Lebuineskerk in Deventer de 19e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs plaats. Ongeveer 70 kramen vol stripboeken en stripgerelateerde artikelen waren te vinden in deze prachtige locatie op loopafstand van de IJssel. Bezoekers konden heerlijk struinen langs de kramen die bemand waren door stripwinkels, uitgevers en handelaren. Er werden nieuwe boeken gepresenteerd en er waren een aantal speciale beursuitgaven gemaakt. Daarnaast voorzagen zo’n 50 tekenaars hun boeken van mooie tekeningen. Bezoekers van de  platen- en cd-beurs die buiten op het plein voor de kerk gehouden werd kwamen ook even binnen een kijkje nemen en zo was het de hele dag een drukte van belang in de kerk.

Als organisatie willen we alle standhouders en auteurs hartelijk danken voor hun deelname en alle bezoekers voor hun komst.

Tot volgend jaar tijdens de 20e Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs!