Dag mooie maan (2)

      Geen reacties op Dag mooie maan (2)

Dag mooie maan

Dit prachtige kinderboek wat geschreven is door Joanne Buynink – Van der Stouw en getekend is door Meinder Buynink, is de eerste samenwerking van het koppel. Maar de reacties, op de eerste screenshots op Facebook en op de dummy tijdens meerdere ontmoetingen, zijn zeer lovend. Dat schept vertrouwen voor meer…

Het gedicht wat Joanne schreef over de maan leende zich uitstekend voor de losse tekenstijl die Meinder speciaal voor dit boekje heeft ontwikkeld. Zijn doorgaans harde lijnen met dik-en-dun-verschillen zijn in dit boekje vervangen voor schetsmatige potloodlijnen. De kleuren zijn hier digitaal aan toegevoegd, maar ze ademen een sfeer van waterverf.

Het boekje zal officieel voor het eerst te koop zijn op de #OostNederlandseStripboekenbeurs op zaterdag 7 april in de Lebuïnuskerk te Deventer (de toegang is gratis). Meinder zal ze die dag voorzien van een mooie signatuur, dus wees erbij 🙂

Specs
Formaat: 14,8 x 14,8 cm
Druk: volledig in kleur
Omvang: 24 pagina’s
Prijs: € 5,-