Beursrelease: Hindenburg 3

      Geen reacties op Beursrelease: Hindenburg 3

Van de Franse tekenaar TieKo heeft uitgeverij Arboris de afgelopen jaren de prachtige serie Hindenburg gepubliceerd. Tijdens de afgelopen twee edities van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs In Deventer hebben we in samenwerking met Uitgeverij Arboris van zowel het eerste als het tweede deel een beurseditie kunnen uitbrengen. In 2018 sluiten we de reeks Hindenburg af met een beurseditie van het derde deel. Ook dit deel heeft een speciaal daarvoor gedrukte omslag en bevat een ex libris. De genummerde oplage bestaat uit 50 exemplaren.

Van de delen 1 & 2 zijn nog enkele exemplaren voor handen, dus als je deze mooie serie nog compleet wilt maken, dan kan dat nog.

De beursedities van Hindenburg zijn op de informatiestand bij de hoofdingang van de kerk verkrijgbaar vanaf 10 uur.