Deventer poster update

      Geen reacties op Deventer poster update

Omdat Deventer 1250 bestaat dit jaar hebben we dit prachtige stadsgezicht laten maken door Frodo De Decker . Het is een impressie van de stad halverwege de 16e eeuw toen de Noorderbergtoren er nog stond, de Lebuïnus een punt had ipv een koepel, de Molenbelt uit alleen maar molens bestond en de brug nog ver naar het noorden lag. Als je goed kijkt zijn er verschillende scheepstypes te onderscheiden, waaronder een Kogge, een Hulk, een Snikke en een Buis. Aan de kade staat een toren voor het laden en lossen van schepen. We hebben zelfs gekeken naar een mysterieus houten apparaat bij de brug, waarvan we het vermoeden hebben dat het een draaimechanisme is om een deel van de brug te verwijderen voor het scheepsverkeer.

Op 7 april 2018, tijdens de 18e Oostnederlandse Stripboekenmarkt in de Lebuïnuskerk in Deventer, brengen wij deze kijkplaat uit.
Deze plaat zal verschijnen in twee versies. Een poster Op A2 formaat (€ 19,95) en een Print op A3 formaat (€ 14,95).

Het formaat van de full colour poster is 59,4 cm x 42,0 cm (A2) en wordt geprint op hoogwaardig glanzend papier (170 grams).

Het formaat van deze full colour print is 29,7 cm x 42 cm (A3) en wordt geprint op hoogwaardig glanzend sulfaatkarton (350 grams)