Arboris op ONS

      Geen reacties op Arboris op ONS

Inmiddels is er meer duidelijk over de deelname van Arboris aan de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs.

Uitgeverij Arboris zal present zijn met een drietal tekenaars: John Heijink (Kapitein Kreiss en Piet Heyn), Jan Vervoort (De complete Elno) en Geert van der Pol (Sirene). Zij zullen in Deventer hun boeken voor je signeren.

Daarnaast heeft Arboris besloten om in Deventer een zwarte Durango uit te brengen. De eerste zwarte Durango’s werden jaren terug op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in Zwolle uitgegeven, deze beursuitgave komt nu dus weer terug naar haar roots…
In Deventer zal deze keer deel 6 worden uitgeven. Verkoop bij Arboris aan de stand start om 10.30 uur. De oplage is zoals gewoonlijk beperkt tot 100 stuks en op = op.

De beurs is geopend van 10 tot 16 uur. Entree is zoals gebruikelijk gratis. Er hebben zich inmiddels een behoorlijk aantal tekenaars gemeld die komen signeren, er worden workshops gegeven, het geheel speelt zich af in een prachtige historische omgeving en er worden 100 goed gevulde striptassen uitgedeeld.