ONS als alternatief…

      Geen reacties op ONS als alternatief…

Inmiddels is wel bij iedereen bekend dat De Stripdagen vanaf dit jaar gecombineerd worden met Dutch Comic Con in Utrecht. Dit gecombineerde evenement zal in 2018 plaatsvinden op 31 maart en 1 april in de jaarbeurs in Utrecht.

Omdat striplezers zich misschien niet meer herkennen in de nieuwe opzet van De Stripdagen/DCC en ze een betaalbaarder alternatief te bieden wordt een week na De Stripdagen/DCC de Oostnederlandse Stripboekenbeurs (ONS) in Deventer gehouden. Deze gezellige beurs werd eerst gehouden in de Broerenkerk in Zwolle, maar is sinds een aantal jaren verhuisd naar de prachtige Lebuineskerk in het centrum van Deventer.

De beurs wordt gehouden op zaterdag 7 april, een week na de Dutch Comic Con in Utrecht. We hebben inmiddels 54 kramen bezet en er melden zich nog steeds weer nieuwe standhouders aan.

Voor veel mensen zal de ONS een goed alternatief kunnen zijn omdat er geen entree wordt geheven en het niet in het paasweekend valt, een weekend waarin traditioneel veel mensen een weekendje weg gaan.

Binnenkort maken we meer details over de Oostnederlandse Stripboekenbeurs bekend via de site en onze social mediakanalen.